Bemutatkozó (deutsch)
2012. 03. év
2015. . év
2010. 08. év
| Többiek... |

Kedves állatszerető barátaink!

A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és az állatmenhely kis lakói nevében szeretnénk köszönteni Önöket honlapunkon. Egyesületünk 1999 óta működik kiemelkedően közhasznú szervezetként. Fő tevékenységi körünk a környezetvédelem és az állatvédelem. Együttműködünk a hasonló cél érdekében tevékenykedő más társadalmi szervezetekkel és magánszemélyekkel.
Menhelyünk fenntartása, a kutyák és macskák ellátása nem kis kihívást jelent számunkra, de támogatóink segítségével évről évre működünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél jobb, élhetőbb környezetet biztosítsunk a gazdátlanná vált házi kedvenceknek.
Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az állatok befogadása, örökbe adása mellett jó kapcsolatot építsünk ki a helyi polgárokkal, hatóságokkal, vállalkozókkal, civil szervezetekkel.

Célunk, hogy minél több emberhez jusson el üzenetünk: a természet és az állatok iránti tisztelet, a háziállataink iránti felelősségünk fontossága. Egyesületünk az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA pályázati program keretében támogatást nyert pályázata révén lehetőséget kapott arra, hogy egy komoly szakmai programot valósítson meg. Erről a programról részletes tájékoztatót a „Pályázatok” menüpont alatt találnak.


Kedves leendő Gazdik!

A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület továbbra is vár mindenkit, aki a menhelyről szeretne örökbe fogadni kutyát, vagy cicát. A menhelyen minden állat állatorvos által megvizsgált és ellátott, a szükséges oltásokkal rendelkezik. Lehetőség van ivartalanított, mikrochippel ellátott kedvencet is választani.
A „Gazdira várnak” menüpontunkban tájékozódhatnak a menhelyen található szomorú szemű kutyusokról, cicákról. Akinek nincs lehetősége a végleges örökbefogadásra, Őt is szívesen várjuk nyitvatartási időben egy kutyasétáltatásra, cicasimogatásra. A menhely nyitva: minden nap 10 – 14 óra között.

Az egyesület vezetői:

Dr. Rumi Kriszta elnök
Németh Krisztina elnökhelyettes
Abai Erika operatív titkár


Mindenkit szeretettel várunk honlapunkon, illetve személyesen menhelyünkön.


Adományokat szívesen fogadunk, melyet teljes mértékben az állatok ellátására fordítunk.

Adószámunk: 18961443-1-20
Számlaszámunk: 75500258-10824205

Külföldi utaláshoz:

IBAN: HU76755002581082420500000000
SWIFT: TAKBHUHBXXX
Bank neve: Zala Takarékszövetkezet


A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség tagszervezete


A projekt az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA Közösségi Kezdeményezési Programban, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósul meg.
<1, 1, 2, 3, >3 év
Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely - Minden jog fenntartva 2008. - bogancsmenhely@gmail.com | LOGIN